Media Villa 026

30 mei 2017 19:00

Media Villa Arnhem is een maandelijks evenement dat elke laatste dinsdag van de maand plaatsvindt in Stadsvilla Sonsbeek. Tijdens de avond wordt een specifiek thema behandeld waarbij we ons laten inspireren door een deskundige op het desbetreffende thema. Aansluitend is het mogelijk met elkaar de discussie te voeren en kennis met elkaar te delen. De presentatie begint om 19:30 uur en vanaf 21:30 uur gaat de borrel van start. Een perfecte gelegenheid om te netwerken. Meer info: KLIK HIER

placeholder
placeholder

Eten op Rolletjes

16 juni 2017 16:00

Eten op Rolletjes is terug! Van 16 t/m 18 juni 2017 strijken we voor het tweede jaar neer in Arnhem! Dit keer bundelen we de krachten met het fietsfestival VeloFest Gelderland - Velo-City & Nacht van de Vluchteling en daarom verhuizen we naar het prachtige Sonsbeekpark. Van 16 t/m 18 juni toveren we deze unieke plek om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. 

Eten op Rolletjes verzorgt de sfeer die je van ons kan verwachten met:

✔ Foodtrucks
✔ Live muziek & DJ's
✔ Kidsvermaak & straattheater
✔ De lekkerste speciaalbieren en wijnen

Op vrijdag 16 juni vindt Velofest plaats. De slotmanifestatie van het internationale fietscongres Velo-city 2017 dat van 13 tot en met 16 juni plaatsvindt in Arnhem en Nijmegen. Een nieuw festival waar verhalen over fietsen en mensen centraal staan. Op zondagochtend finisht de loop van Nacht van de Vluchteling in het park. 

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen door straattheater en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van lokale bandjes en DJ's!

Ook voor vegeratiers, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.

Openingstijden:
Vrijdag van 16:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag van 13:00 uur tot 23:00 uur
Zondag van 13:00 uur tot 22:00 uur

Kijk voor meer informatie op www.etenoprolletjes.nl

TROUWLALA EVENT 2016

24 september 2017 11:00

Laat je adviseren, verrassen en inspireren door het Trouwlala team & haar partners tijdens het Trouwlala Event 2016. Vang de laatste trends, tips and tricks op voor jouw bruiloft en ga met veel nieuwe ideëen aan de slag!

In een festival- achtige sfeer ontmoet je het Trouwlala team, haar partners en reiken wij vele mogelijkheden aan om jouw bruiloft helemaal naar jouw hand te zetten. Van styling tips tot entertainment, van culinaire hoogstandjes tot organisatorische vraagstukken en alles wat daar tussenin zit. De Stadsvilla in Sonsbeek staat deze dag helemaal in het teken van trouwen, feest en gezelligheid.

Wij hebben voor jullie alleen de beste leveranciers geselecteerd, die wij dan ook graag aanbevelen. Trouwlala Tipt bijvoorbeeld goede partijen voor prachtige jurken, mooie pakken, ringen, overnachtingen & nog veel meer. Houd onze website en Facebook pagina de komende weken goed in de gaten en lees daar meer over over onze zorguldig uitgekozen partners. Bezoek ze vervolgens tijdens ons event en vraag daar maar flink raak!  

Het Trouwlala Event 2016 sluit aan op de landelijke Open Toptrouwlocatie Route op 24 september 2016. De toegang is gratis. Van 11.00 tot 17.00 uur verwelkomen wij jullie graag met een lekker glaasje bubbels. Tot dan!

Heb je leuke tips voor ons of wil je zelf partner worden van Trouwlala? Stuur een e-mail naar info@stadsvillasonsbeek.nl

placeholder
logo