TROUWLALA EVENT WINTEREDITIE 2018

3 februari 2018 11:00

Laat je adviseren, verrassen en inspireren door het Trouwlala team & haar partners tijdens het Trouwlala Event op 3 februari 2018. Vang de laatste trends, tips and tricks op voor jouw bruiloft en ga met veel nieuwe ideëen aan de slag!

In een festival- achtige sfeer ontmoet je het Trouwlala team, haar partners en reiken wij vele mogelijkheden aan om jouw bruiloft helemaal naar jouw hand te zetten. Van styling tips tot entertainment, van culinaire hoogstandjes tot organisatorische vraagstukken en alles wat daar tussenin zit. De Stadsvilla in Sonsbeek staat deze dag helemaal in het teken van trouwen, feest en gezelligheid.

Wij hebben voor jullie alleen de beste leveranciers geselecteerd, die wij dan ook graag aanbevelen. Trouwlala Tipt bijvoorbeeld goede partijen voor prachtige jurken, mooie pakken, ringen, overnachtingen & nog veel meer. Houd onze website en Facebook pagina de komende weken goed in de gaten en lees daar meer over over onze zorguldig uitgekozen partners. Bezoek ze vervolgens tijdens ons event en vraag daar maar flink raak!  

Het Trouwlala Event 2018 sluit aan op de landelijke Open Toptrouwlocatie Route op 3 februari 2018. De toegang is gratis. Van 11.00 tot 16.00 uur verwelkomen wij jullie graag met een lekker glaasje bubbels. Tot dan!

Heb je leuke tips voor ons of wil je zelf partner worden van Trouwlala? Stuur een e-mail naar info@stadsvillasonsbeek.nl

placeholder
placeholder

Nachtmodus

3 februari 2018 22:00

NACHTMODUS dé clubnacht in Stadsvilla Sonsbeek! 

 

Voordat de Stadsvilla een week dicht gaat voor een renovatie worden op 3 februari alle registers opengetrokken voor een hele dikke clubnacht. Maar dan ook écht een hele dikke clubnacht! Meer informatie over de line-up, vanaf de andere kant van Het Kanaal, volgt snel! 

➕ Line-up: 
De line-up wordt woensdag 20 december om 12.00 uur bekend gemaakt!

➕ Tickets
First release nu in de verkoop: €10,00

Locatie
◢ Stadsvilla Sonsbeek
◤ 18+ 
════════════════════════════════════════
TICKETS
Early: € 10,00 (Excl. servicekosten) 


logo