Pathé Outdoor Cinema ism Stadsvilla Sonsbeek

12 augustus 2017 21:11

Zaterdagavond 12 augustus organiseren Pathé Arnhem & Stadsvilla Sonsbeek een ‘Outdoor Cinema avond in Park Sonsbeek’. 

Voor het derde jaar op rij zal, pal voor de Stadsvilla, een bijzondere film op een mega–scherm getoond worden. Een film in de openlucht bekijken daar komt een soort magie bij vrij. Het gevoel dat je even in een andere wereld zit, dat je even mag wegdromen. Het uitzicht over het centrum van Arnhem, vanaf de Stadsvilla, is al filmisch van zichzelf. Het aflopende grasveld als een natuurlijke tribune, met een groot scherm in het dal zal wederom fantastisch zijn! Iedere bezoeker krijgt een koptelefoon waarmee het geluid van de film te horen is. 

Deze “Silent Outdoor Cinema” ervaring in combinatie met het mooiste plekje van Arnhem is de basis voor een bijzondere avond!

WELKE FILM: La La Land
La La Land is een Amerikaanse romantische dramedy-musicalfilm uit 2016, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle. De film behaalde een recordaantal Oscarnominaties. In totaal ontving de film 14 nominaties, evenveel als All About Eve (1950) en Titanic (1997). Daarmee is de film gedeeld recordhouder!

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. 

Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

TICKETS: KLIK HIER

HOE WERK HET?
Iedere bezoeker kan straks tickets kopen en downloaden via de website van Stadsvilla Sonsbeek. Op de avond zelf krijg je een koptelefoon waarop de audio van de film wordt afgespeeld. Er zijn een beperkt aantal koptelefoons beschikbaar, dus uitverkocht betekent in dit geval ook écht uitverkocht.
Tegen inlevering van je ticket ontvang je op 12 augustus vanaf 19.30 uur in de Stadsvilla een koptelefoon.

De film start meteen na zonsondergang. (Zonsondergang op 12-08-2017 is: 21:11 uur.) 

BIJ SLECHT WEER:
Bij erg slecht weer kan het zijn dat de Outdoor Cinema wordt afgelast. De tickets worden dan niet geretourneerd en zijn geldig op een n.n.t.b. nieuwe datum. 
Wanneer er geen nieuwe datum komt voor 31-10-2017 zal het volledige ticket bedrag teruggestort worden op je rekening.

TIP: neem je eigen kleedje mee voor op het gras! 

Blijf op de hoogte via het FACEBOOK EVENT!

placeholder
placeholder

NJO Muziekzomer: SaxYOn

14 augustus 2017 20:30

Marijke Schröer - saxofoon
Ellen Zijm - accordeon

Sinds de oprichting in 2013 weet dit duo met hun enthousiasme en talent iedereen te winnen voor de combinatie van saxofoon en accordeon. Een bijzondere combinatie, waarmee een afwisselend repertoire wordt uitgevoerd: van klassiek tot modern en met speciaal voor SaxYOn gecomponeerde stukken – Marijke en Ellen schrikken nergens voor terug! Ze hebben al aan meerdere NJO-projecten deelgenomen en spelen dus een thuiswedstrijd tijdens de NJO Muziekzomer.

SaxYOn speelt verschillende werken van onder anderen Martinu, Moessorgski en Bach. Kom dus genieten van hun vrolijke klanken in het groen midden in de stad bij Stadsvilla Sonsbeek.

Programma:

Bach - Triosonata voor orgel BWV 525
Martinu - Film en Miniature
Lutoslawski - Dance preludes
Wammes - So Many Roads
Frescobaldi - Canzone III, IV
Janácek - On an Overgrown Path (book 1)
Moessorgski - Pictures at an Exhibition, The Old Castle
Monti - Csardas

ma. 14 aug. - Tuinkamer, StadsVilla Sonsbeek, Arnhem / 20:30 / € 15 / jongeren t/m 30 jaar € 10. Kaarten via www.muziekzomer.nl.

NJO Muziekzomer

De NJO Muziekzomer is een jaarlijks terugkerend Gelders zomerfestival, met ook enkele uitstapjes buiten de regio. De organisatie is in handen van het NJO: Nationaal Jeugd Orkest, dat zich al zestig jaar lang richt op de ondersteuning en ontwikkeling van jong toptalent. Het uitzonderlijke talent van deze musici is te bewonderen tijdens de meer dan zestig concerten van de NJO Muziekzomer. Het ruime muzikale aanbod bestaat uit klassieke muziek in de breedste zin van het woord en heeft voor alle leeftijden veel te bieden. Bovendien worden de concerten gegeven op de vele bijzondere locaties die te vinden zijn in de provincie Gelderland. Hierdoor én door het enthousiasme van de jonge musici blijft klassieke muziek een feest voor iedereen.

Zie voor de laatste informatie www.muziekzomer.nl, en kijk ook eens op njo.nl voor de activiteiten van het NJO in de rest van het jaar.

Sven Ratzke (Theater Avenue)

17 augustus 2017 19:00

HOMME FATALE

Allereerste try-outs van Ratzke’s gloednieuwe show (Kortere Festival Versie)

Is het altijd de femme die fataal is en de man verleidt en in het ongeluk stort? Sven Ratzke draait het om en zet juist de fatale en raadselachtige man - rebellen, buitenbeentjes, oplichters, duivels en hartendieven - centraal in zijn nieuwe programma HOMME FATALE.

De Nederlands-Duitse theatersensatie Sven Ratzke heeft wereldwijd een grote schare fans en recensenten overtuigd met zijn spannende shows vol absurde verhalen en steengoede muziek. Hij speelt voor uitverkochte zalen van New York tot Sydney en van Berlijn tot Londen. ‘Sven Ratzke is a must-see’ schreef New York Press en ‘Allemachtig, wat een entertainer’ vulde de Volkskrant aan.

Voor HOMME FATALE vroeg hij de beste singer-songwriters van dit moment om nummers te schrijven: Rufus Wainwright, Lisa Hannigan, Dez Mona en Fay Lovsky. Filmische verhalen op muziek over de homme fatale in al zijn facetten. Verleidelijke songs waarin Ratzke meer dan ooit de popsound opzoekt: de ene keer met een bruisende beat, dan weer als intieme chanson. En zoals altijd in glamorous outfits en begeleid door zijn virtuoze band.

Limelight Magazine*****: ‘Cabaret at its finest!’
Theaterkrant****: ‘Ratzke is een cabaretgrootheid’  
Theaterguide, Australia*****: ‘This is cabaret at its best, with a performer at his greatest’De Telegraaf: ‘Sven Ratzke lijkt voor de schijnwerpers geboren, met de bühne als zijn natuurlijke habitat. Een rasentertainer.’
Berliner Morgenpost*****: ‘Ratzke is een taboebreker, een zinderende diva die met zijn indrukwekkende stem alles kan zingen.’  

SPEELTIJDEN:
Donderdag 17-8: 19:00 en 20:30
Vrijdag 18-8: 19:00 en 20:30
Zaterdag 19-8: 19:00 en 20:30
Zondag 20-8: 17:00 en 20:00

TICKETS: KLIK HIER
Duur voorstelling: 65 min
Locatie: Grote zaal Stadsvilla Sonsbeek

placeholder
placeholder

Toneelgroep Oostpool

17 augustus 2017 19:00

Toneelgroep Oostpool speelt

Allemaal Mensen #1&2

Over de kracht van verbeelding 

Toneelgroep Oostpool maakt een reeks korte voorstellingen getiteld Allemaal Mensen. Het zijn miniatuurportretten van twee mensen die elkaar ontmoeten. In een spel tussen werkelijkheid en fictie toont regisseur Marcus Azzini tegelijkertijd de kracht van theater. Wat echt is of gespeeld is gaandeweg niet meer te onderscheiden, maar de oprechtheid van de ontmoeting staat vast. In de loop van de tijd zal Azzini steeds meer van deze theaterpareltjes aaneenrijgen om ze uiteindelijk gezamenlijk als een portrettengalerij te tonen. 

Als je je goed voelt lach je. Zodra je gezicht zich tot een glimlach plooit maken je hersenen endorfine aan. Of die lach nu uit verbeelding of realiteit voortkomt maakt niet uit. Gevoelens van geluk kun je zelf opwekken. Theater werkt net zo, als energiegenerator. Allemaal Mensen doet een aanspraak op de verbeeldingskracht van de toeschouwer met een lach en liefdevol gevoel tot gevolg.

Regie Marcus Azzini
Spel o.a. Florian Myjer, Tim Olivier Somer, Casper Nusselder & Abe Dijkman

 

SPEELTIJDEN:

Donderdag 17 augustus 
Allemaal Mensen #1 19.00
Allemaal Mensen #2 19.30
Allemaal Mensen #1 20.30
Allemaal Mensen #2 21.00

Vrijdag 18 augustus 
Allemaal Mensen #1 19.00
Allemaal Mensen #2 19.30
Allemaal Mensen #1 20.30
Allemaal Mensen #2 21.00

Zaterdag 19 augustus
Allemaal Mensen #1 16.00
Allemaal Mensen #2 16.30
Allemaal Mensen #1 19.00
Allemaal Mensen #2 19.30
Allemaal Mensen #1 20.30
Allemaal Mensen #2 21.00

Zondag 20 augustus 
Allemaal Mensen #1 13.00
Allemaal Mensen #2 13.30
Allemaal Mensen #1 15.00
Allemaal Mensen #2 15.30
Allemaal Mensen #1 17.00
Allemaal Mensen #2 17.30

Informatie en tickets: Toneelgroep Oostpool
Locatie: Tuinkamer - Stadsvilla Sonsbeek 

TROUWLALA EVENT 2017

24 september 2017 11:00

Laat je adviseren, verrassen en inspireren door het Trouwlala team & haar partners tijdens het Trouwlala Event 2017. Vang de laatste trends, tips and tricks op voor jouw bruiloft en ga met veel nieuwe ideëen aan de slag!

In een festival- achtige sfeer ontmoet je het Trouwlala team, haar partners en reiken wij vele mogelijkheden aan om jouw bruiloft helemaal naar jouw hand te zetten. Van styling tips tot entertainment, van culinaire hoogstandjes tot organisatorische vraagstukken en alles wat daar tussenin zit. De Stadsvilla in Sonsbeek staat deze dag helemaal in het teken van trouwen, feest en gezelligheid.

Wij hebben voor jullie alleen de beste leveranciers geselecteerd, die wij dan ook graag aanbevelen. Trouwlala Tipt bijvoorbeeld goede partijen voor prachtige jurken, mooie pakken, ringen, overnachtingen & nog veel meer. Houd onze website en Facebook pagina de komende weken goed in de gaten en lees daar meer over over onze zorguldig uitgekozen partners. Bezoek ze vervolgens tijdens ons event en vraag daar maar flink raak!  

Het Trouwlala Event 2017 sluit aan op de landelijke Open Toptrouwlocatie Route op 24 september 2017. De toegang is gratis. Van 11.00 tot 17.00 uur verwelkomen wij jullie graag met een lekker glaasje bubbels. Tot dan!

Heb je leuke tips voor ons of wil je zelf partner worden van Trouwlala? Stuur een e-mail naar info@stadsvillasonsbeek.nl

placeholder
logo