Flow Freedom Festival

5 mei 2018 12:00

Op zaterdag 5 Mei vieren we de vrijheid tijdens het Arnhemse Bevrijdingsfestival: 

FLOW FREEDOM FESTIVAL 

Het prachtige Sonsbeek Park vormt het decor van dit gratis toegankelijke festival. Rondom Stadsvilla Sonsbeek zal een foodcourt voorzien in veel lekkere foodtrucks, wijn- en speciaalbier barren, photobooths en heel veel meer. 

Op het terrein van de Ronde Weide wordt de dance stage gerealiseerd welke gehost wordt door Flow. De line up hiervan wordt binnenkort bekend gemaakt.

Vorig jaar was een enorm succes, dit jaar doen we er nog een schepje bovenop!

12:00 - 00:00
Gratis Entree

Line up: 
Franky Rizardo
Benny Rodrigues
Joey Daniel
Prunk
Relativ
Jasper Fioole
Daniel Williamsen
Jeremy Juno
Charlotte Schwartz

Blijf het festival volgen via het Facebook event of ga voor meer info naar de website van het Bevrijdingsfestival Arnhem.

placeholder
placeholder

Mout Bierfestival lanceert lente editie in Arnhem!

25 mei 2018 16:00

Mout Bierfestival lanceert lente editie in Arnhem!

 

Het is inmiddels bijna een maand geleden dat de Eusebiuskerk omgetoverd werd tot een waar bierfestijn. Inmiddels heeft organisatie Mout Bierfestival een nieuwe locatie gevonden voor de driedaagse lente editie: het Sonsbeekpark. 

 

25 tot en met 27 mei worden in het bekendste park van Arnhem diverse bijzondere brouwerijen uitgenodigd hun bieren te presenteren. Het hele weekend komen brouwers in eigen persoon naar het festival en gaan ze in gesprek met liefhebbers en geïnteresseerden. Daarnaast worden er workshops gegeven en kunnen de echte kenners hun hart ophalen bij de dagelijks gegeven colleges. Dit alles gebeurt onder de muzikale begeleiding van (inter)nationale bluegrass, boogie en rock ’n roll bands, die afgewisseld worden met DJ’s. Er is een ruim aanbod aan eten beschikbaar en voor de kleintjes is er een kinderprogramma. Bierliefhebber of niet, Mout Bierfestival geeft aan een geslaagde festivaldag te bieden voor iedereen. Organisator Diede van Overbeek: “Met Mout willen wij de échte bierliefhebbers voorzien van een kwalitatief hoogstaand bierfestival, maar tegelijkertijd ook een mooie festivaldag bieden aan mensen die minder met speciaalbier hebben. Daarom zetten we groots in op muziek, sfeer, workshops, eten en andere dranken als wijn, limoncello, likeuren en fris.” 

 

Het gratis toegankelijke Mout Bierfestival - Arnhem zal plek bieden voor zo’n 25 brouwerijen. Het is het na de editie in Enschede het tweede evenement wat door Mout gelanceerd is, morgen komt daar het derde - en laatste - evenement bij in eigen stad: Nijmegen.

 

Link naar evenement: https://www.facebook.com/events/101544077355553/ 

 

Running Dinner 2018 - Steun Stichting Leergeld

26 mei 2018 19:00

Traditiegetrouw organiseert Ronde Tafel 15 - Arnhem het Running Dinner: rennen en dineren voor het goede doel. In 2014 werd er ruim €20.000,- opgehaald voor Stichting Bio Vakantieoord en in 2016 ruim €10.500,- voor Ome Joops Tour

Dit jaar hebben wij gekozen voor het Arnhemse Stichting Leergeld. Zij zetten zich in voor kinderen die opgroeien in gezinnen met beperkte financiële middelen. Deze kinderen lopen een grote kans om aan de zijlijn te komen staan, omdat zij niet met hun leeftijdsgenoten kunnen meedoen vanwege het gebrek aan -voor de meesten- alledaagse middelen, zoals een fiets of laptop.

Met de opbrengst van Running Dinner zorgt de Stichting voor het opknappen en verspreiden van ruim 100 fietsen!

════════════════════════════════════════

 TICKETS

placeholder
placeholder

Eten op Rolletjes

15 juni 2018 16:00

Eten op Rolletjes is terug! Van 15 t/m 17 juni 2018 strijken we voor het derde jaar neer in Arnhem! En weer in het prachtige Sonsbeekpark. Van 15 t/m 17 juni toveren we deze unieke plek om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. 

Eten op Rolletjes verzorgt de sfeer die je van ons kan verwachten met:

✔ Foodtrucks (meedoen? stuur dan een mail; meedoen@etenoprolletjes.nl)
✔ Live muziek & DJ’s (meedoen? meedoen@etenoprolletjes.nl)
✔ Kidsvermaak & straattheater
✔ De lekkerste speciaalbieren en wijnen

BELANGRIJKE INFORMATIE – ARNHEM

Entree & openingstijden

- Toegang is helemaal gratis. Wel betaal je voor het glaswerk.
- De entree van Eten op Rolletjes is te vinden aan Apeldoornseweg ter hoogte van de bushalte.
- We adviseren iedereen om lopend of met de fiets te komen. Er is namelijk weinig parkeerruimte rondom het Sonsbeekpark.
- De keukens zijn op vrijdag van 16:00 tot 23:00 geopend. Op zaterdag zijn we open van 13:00 tot 23:00 uur en op zondag van 13:00 tot 22:00 uur.
Bereikbaarheid


- Rondom het Sonsbeekpark is weinig parkeermogelijkheid voor auto’s. Kom je met de auto? Gebruik dan een van de omliggende parkeerplekken of parkeergarages welke zijn aangegeven op de website van de gemeente Arnhem. Je kunt je fiets parkeren in de aangegeven fietsenstallingen.

Betalen

- Op het festivalterrein betaal je met breekmunten. Deze zijn bij de kassa’s met PIN en CASH af te rekenen.
- De munten zijn niet inwisselbaar, maar wel bruikbaar op onze andere festivals.

Glaswerk

- Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kunt gebruiken. Is je glas vies of wil je ander soort glas? Ruil deze bij de bar gratis om voor een schoon of ander exemplaar van dezelfde waarde.
- Er zit GEEN statiegeld op ons glaswerk. Bewaak je glas dus met je leven ;)

Hiermee zorgen we samen voor een schoon terrein. Zie het daarnaast als een soort entree en/of souvenir.

Kijk voor uitgebreide informatie op: http://etenoprolletjes.nl/belangrijke-info/

Ontdek nieuwe smaken bij één van de keukens op rolletjes. Er is aanbod voor iedereen! Plof met de hele familie neer op een picknickkleed en deel hapjes met elkaar. Maak nieuwe vrienden aan één van de grote houten tafels. Doe met je kinderen mee in het poppentheater of schuif aan bij het schminken. Laat je verrassen en sluit de dag af met de lekkerste live muziek van o.a. lokale bandjes en DJ's!

Ook voor vegetariërs, veganisten en glutenvrije diëten is er veel lekkers te verkrijgen.

Openingstijden:
Vrijdag van 16:00 uur tot 23:00 uur
Zaterdag van 13:00 uur tot 23:00 uur
Zondag van 13:00 uur tot 22:00 uur

Kijk voor meer informatie op www.etenoprolletjes.nl

logo