Vondel Disco Sonsbeek!

23 september 2017 19:00

Hallo Arnhem! 

Op zaterdag 23 september zetten wij met Vondel Disco voor het eerst een stap buiten onze grenzen. En dan bedoelen we de Amsterdamse grenzen. Van onze vaste stek in het Vondelpark touren we naar misschien wel het mooiste stadspark van Nederland: Sonsbeek! 

Samen met jullie toveren we Stadsvilla Sonsbeek om tot een Silent Disco paradijs. Beste manier om het zomerseizoen af te toppen. 
Wij kunnen nu al niet wachten. Jullie ook? Zet hem dan in je agenda, roep je vrienden bij elkaar en kom dansen. 

Naast de koptelefoons brengen wij Vondel Disco residents  Shella Hill en Casper Fok mee uit Amsterdam, maar de lokale held Ivy Knock mag natuurlijk ook niet ontbreken in de line up.

☼ 19:00 - 00:00
☼ Stadsvilla Sonsbeek
Tickets

X, Vondel Disco

placeholder
placeholder

TROUWLALA EVENT 2017

24 september 2017 11:00

Laat je adviseren, verrassen en inspireren door het Trouwlala team & haar partners tijdens het Trouwlala Event 2017. Vang de laatste trends, tips and tricks op voor jouw bruiloft en ga met veel nieuwe ideëen aan de slag!

In een festival- achtige sfeer ontmoet je het Trouwlala team, haar partners en reiken wij vele mogelijkheden aan om jouw bruiloft helemaal naar jouw hand te zetten. Van styling tips tot entertainment, van culinaire hoogstandjes tot organisatorische vraagstukken en alles wat daar tussenin zit. De Stadsvilla in Sonsbeek staat deze dag helemaal in het teken van trouwen, feest en gezelligheid.

Wij hebben voor jullie alleen de beste leveranciers geselecteerd, die wij dan ook graag aanbevelen. Trouwlala Tipt bijvoorbeeld goede partijen voor prachtige jurken, mooie pakken, ringen, overnachtingen & nog veel meer. Houd onze website en Facebook pagina de komende weken goed in de gaten en lees daar meer over over onze zorguldig uitgekozen partners. Bezoek ze vervolgens tijdens ons event en vraag daar maar flink raak!  

Het Trouwlala Event 2017 sluit aan op de landelijke Open Toptrouwlocatie Route op 24 september 2017. De toegang is gratis. Van 11.00 tot 17.00 uur verwelkomen wij jullie graag met een lekker glaasje bubbels. Tot dan!

Heb je leuke tips voor ons of wil je zelf partner worden van Trouwlala? Stuur een e-mail naar info@stadsvillasonsbeek.nl

logo